Mercedes – «Ο Μαξ είχε την απόλυτη ευθύνη και το γνωρίζουν στη Red Bull»

Mercedes – «Ο Μαξ είχε την απόλυτη ευθύνη και το γνωρίζουν στη Red Bull»

Στη Mercedes ισχυρίζονται πως ο Μαξ Φερστάπεν είχε την απόλυτη ευθύνη για τη σύγκρουση με τον Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Ιταλίας.

Επεισοδιακό ήταν το Grand Prix της Ιταλίας, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον κινδύνευσε πολύ σοβαρά από τη σύγκρουση με τον Μαξ Φερστάπεν. Ευτυχώς όμως, το σύστημα HALO έσωσε τον Βρετανό της Mercedes.

Πλέον, υπάρχει έντονη διαμάχη όσον αφορά την ευθύνη στο συγκεκριμένο ατύχημα και η Mercedes μέσω του επικεφαλή μηχανολογίας της, Άντριο Σόβλιν, πέρασε στην αντεπίθεση.

«Προφανώς καταλάβαμε πως ο Λιούις, δεν έκανε τίποτα λάθος και ο Μαξ είχε την απόλυτη ευθύνη. Μόνο και μόνο αν δούμε το γεγονός πως ο Κρίστιαν Χόρνερ και ο Χέλμουτ Μάρκο δεν προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη στον Λιούις, δείχνει πως γνωρίζουν ότι ο Μαξ έκανε το λάθος.

Προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να κατηγορήσουν τον Λιούις. Στην τελική αυτό κόστισε τουλάχιστον νίκη ή την 2η θέση στον Λιούις. Όμως αυτό είναι πλέον στο παρελθόν», ανέφερε αρχικά ο Σλόβιν και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Mercedes να αφήσει πίσω το συμβάν:

«Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα έχουμε ένα καλό τριήμερο στη Ρωσία. Περιμένουμε να έχουμε ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Είχαμε αρκετά ανατρεπτικούς αγώνες το τελευταίο διάστημα. Δεν πρέπει να μας αποσπά την προσοχή τίποτα και πρέπει να αποδώσουμε όπως γνωρίζουμε καλύτερα ώστε να κερδίσουμε τα πρωταθλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ