Μπότας – «Ήταν από τους καλύτερους αγώνες που έκανα ποτέ»

Μπότας – «Ήταν από τους καλύτερους αγώνες που έκανα ποτέ»

Ως έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του χαρακτήρισε τη νίκη του στο Grand Prix της Τουρκίας ο Βαλτέρι Μπότας.

Ο Βαλτέρι Μπότας ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix της Τουρκίας, με τον Φινλανδό να παίρνει την πρώτη του νίκη έπειτα από μεγάλο διάστημα.

Ο πιλότος της Mercedes στις δηλώσεις του εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε ότι ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του.

Οι δηλώσεις του Βαλτέρι Μπότας:

«Νομίζω ότι από τη δική μου πλευρά θα έλεγα ότι πιθανότατα αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες που έκανα ποτέ. Με εξαίρεση ένα γλίστρημά μου, όλα ήταν υπό έλεγχο. Πάει λίγος καιρός (σ.σ από την τελευταία νίκη) και είναι ωραία αίσθηση.

Όμως, όπως είπα και πριν τον αγώνα, το αυτοκίνητο ήταν αληθινά καλό σε όλες τις συνθήκες, και είχα αρκετή εμπιστοσύνη σε αυτό για να πιέζω και να το ελέγξω.

Δεν ήταν εύκολο με αυτές τις συνθήκες να διαλέξουμε τη σωστή στρατηγική, από άποψη του χρονισμού και της επιλογής ελαστικών. Αλλά είμαι χαρούμενος που για μια φορά κύλησαν όλα ομαλά για μένα, και αυτό είναι καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ