Χάμιλτον – «Η ομάδα έκανε τρομερή δουλειά, ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη»

Χάμιλτον – «Η ομάδα έκανε τρομερή δουλειά, ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη»

Χαρούμενος για την απόδοση της Mercedes, αλλά και από την συμπαράσταση του κόσμου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix της Βραζιλίας φτάνοντας από την 10η θέση στο να κερδίζει τον αγώνα.

Ο Βρετανός πέρασε πολλά όλο το Σαββατοκύριακο και στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του ήταν τρομερή στη δουλειά της, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξη.

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον:

«Είμαι ευγνώμων για την τρομερή συμπαράσταση όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν είχα τέτοια υποστήριξη από το Σίλβερστοουν. Τι αγώνας! Η ομάδα έκανε τρομερή δουλειά, όπως και ο Βάλτερι. Με τις ποινές ήταν το δυσκολότερο Σαββατοκύριακό που είχα.

Αλλά ήταν ένας φοβερός αγώνας. Η ομάδα έκανε εντυπωσιακή δουλειά, ο Βάλτερι έκανε σπουδαία δουλειά. Πίεζα όσο σκληρά μπορούσα. Από την τελευταία θέση [στον αγώνα Sprint], και μετά με ακόμη μία ποινή 5 θέσεων – πιστεύω ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολό μας τριήμερο.

Όλα γινόταν εναντίον μας, αλλά αυτό δείχνει ότι δεν πρέπει ποτέ να παραδίδεσαι, πρέπει να συνεχίζεις να μάχεσαι. Ποτέ να μην σταματάς να μάχεσαι. Αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη μου νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ