Tο συγκλονιστικό αφιέρωμα της Formula 1 σε μια επική σεζόν (vid)

Tο συγκλονιστικό αφιέρωμα της Formula 1 σε μια επική σεζόν (vid)

Μάχες, προσπεράσματα, αγωνία, πάθος όλες οι στιγμές που σημάδεψαν την φετινή συγκλονιστική σεζόν της Formula 1 σε ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών.

Μια από τις επικότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της Formula 1, έριξε την αυλαία της την περασμένη Κυριακή(12/12), με τον Μαξ Φερστάπεν να εκθρονίζει τον Λιούις Χάμιλτον, έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα τον τελευταίο για το 2021 ο οποίος διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι.

Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον πρωταγωνίστησαν σε μια μάχη που μας κρατούσε καθηλωμένους στις οθόνες μας επί δέκα μήνες. Η πρωτοπορία άλλαζε συνεχώς χέρια, η πλάστιγγα έγερνε πότε από την μια πλευρά και πότε από την άλλη.

Από τα παραλίγο ατυχήματα σε Ίμολα και Βραζιλία μέχρι τις συγκρούσεις σε Μεγάλη Βρετανία, Μόντσα και Σαουδική Αραβία, η φετινή χρονιά μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως μια από τις καλύτερες που υπήρξαν.

Έτσι η Formula 1 αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες αυτές τι στιγμές σε ένα πεντάλεπτο βίντεο συνοδεύοντας το με την κατάλληλη δραματική μουσική, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ