Formula 1 – Mε το Νο1 θα τρέχει του χρόνου ο Φερστάπεν

Formula 1 – Mε το Νο1 θα τρέχει του χρόνου ο Φερστάπεν

O Mαξ Φερστάπεν αφήνει το Νο33 που τον συνόδευε έως τώρα στην καριέρα του στη Formula 1 και την επόμενη χρονιά θα έχει πάνω στο μονοθέσιό του το Νο1 ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο νέος «Βασιλιάς» της Formula 1 μετά από μία ΜΥΘΙΚΗ μάχη που έδωσε με τον Λιούις Χάμιλτον καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τα πάντα να κρίνονται στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα στο Άμπου Ντάμπι.

Πλέον, τα όσα έγιναν στον αγώνα της Κυριακής ανήκουν στο παρελθόν, με τον Ολλανδό να έχει αφήσει πίσω του τα επινίκια και να επικεντρώνεται στην επόμενη σεζόν όπου όλα θα είναι αλλαγμένα. Ήδη έχει ξεκινήσει δοκιμές και θέλει να φανεί το ίδιο ανταγωνιστικός για να διατηρήσει τα σκήπτρα. Το ίδιο αλλαγμένος θα εμφανιστεί ο Φερστάπεν, τουλάχιστον όσον αφορά το νούμερο που θα έχει πάνω στο μονοθέσιό του.

Ο 24χρονος θα αφήσει το 33 που τον συνόδευε σε όλη την πορεία του στη Formula 1 και θα αγωνιστεί με το Νο1 ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Ολλανδός δήλωσε ειδικότερα: «Πόσες φορές μπορείς να το κάνεις αυτό; Δεν ξέρω, ίσως είναι η μόνη φορά που μπορώ στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερος αριθμός εκεί έξω. Οπότε σίγουρα θα το βάλω στο μονοθέσιο».

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από το 2014 και τον Σεμπάστιαν Φέτελ που ένας οδηγός θα τρέχει με το Νο1, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον παρέμεινε και τις έξι φορές πιστός στο Νο44, ενώ όταν ο Ρόσμπεργκ το κατέκτησε το 2016, αποσύρθηκε μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ