Red Bull – «Πολύ καλός για να σταματήσει ο Χάμιλτον»

Red Bull – «Πολύ καλός για να σταματήσει ο Χάμιλτον»

Ο Χέλμουτ Μάρκο ανέφερε πως πολύ δύσκολα θα αποσυρθεί ο Λιούις Χάμιλτον και τόνισε την ανυπομονησία του να τον δει με τον Τζορτζ Ράσελ.

Η Formula 1 ζει μέσα στο δικό της μυστήριο, το οποίο στηρίζεται στο τι θα αποφασίσει ο Λιούις Χάμιλτον για το μέλλον του στο σπορ. Ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει αποστασιοποιηθεί από τα τεκταινόμενα μετά την τροπή που πήρε το τελευταίο Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, όπου έκρινε τον τίτλο υπέρ του Μαξ Φερστάπεν, καθώς θεωρεί πως η κρίση των αγωνοδικών τον αδίκησε.

Ο Χάμιλτον σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τους πάντες, συμπεριλαμβανομένης και της Formula 1, εγείροντας και άλλα ερωτηματικά γύρω από την παρουσία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ωστόσο, για τον ειδικό σύμβουλο της Red Bull στα αγωνιστικά προγράμματα, τον Χέλμουτ Μάρκο δεν υπάρχει περίπτωση απόσυρσης του Βρετανού οδηγού της Mercedes. καθώς είναι πολύ καλός για να σταματήσει από τόσο νωρίς.

«Ο Λιούις θα κάνει τα πάντα για να πάρει το όγδοο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλός οδηγός για να σταματήσει και στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει αρκετές ήττες. Μπορεί να το κάνει και τώρα αυτό. Τώρα θέλω να δω πόση πίεση θα έχει από τον νέο του teammate, τον Ράσελ. Ο Μπότας δεν μπορούσε να το κάνει αυτό και μπορεί επιπλέον να μας βοηθήσει», δήλωσε ο Μάρκο στο Sport1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ