Φέτελ – «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ»

Φέτελ – «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ προχώρησε στην αποκάλυψη πως πιο παλιά είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το 2021 ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Αρχικά ο Γερμανός οδηγός μετακόμισε από την Ferrari στην Aston Martin, ωστόσο αυτή η αλλαγή μονοθεσίου μονό αποδοτική δεν ήταν για τον ίδιο. Ο 34χρονος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μόλις μια φορά, καθώς το δεύτερο βάθρο που πήρε στην Ουγγαρία δεν μέτρησε ποτέ.

Ακόμη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Φέτελ δεν κατάφερε να νικήσει κάποιον αγώνα, κάτι που συνήθιζε από το 2008 μέχρι το 2019.

Μπορεί στο παρελθόν ο Γερμανός να σκέφτηκε να αποσυρθεί όπως παραδέχθηκε, όμως όπως τονίζει η «δίψα» για διάκριση παραμένει ακόμη μέσα του.

«Μερικές φορές πρέπει να αναρωτηθείς μέσα σου ποιο είναι το νόημα όλου αυτού. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ. Δεν συνεχίζω όμως για να περνάω τα μηνύματά μου. Δεν θα ήμουν έτσι ο εαυτός μου και δεν θα απέδιδα στο 100%. Αν δεν νιώθω μέσα μου τη θέληση και τη δίψα και παραμένω στο σπορ για να περνάω τα δικά μου μηνύματα, τότε θα πρόδιδα όλη τη νέα γενιά που έρχεται στο σπορ για να ζήσει το όνειρο. Στην τελική, μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα όταν δεν θα αγωνίζομαι. Όμως η φλόγα καίει ακόμα δυνατά μέσα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ