Μπινότο – «Ο Μάσι είχε τη δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο»

Μπινότο – «Ο Μάσι είχε τη δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο»

Ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο, αναφέρθηκε στον επεισοδιακό τελευταίο αγώνα του 2021, στηρίζοντας τον διευθυντή αγώνων της FIA, Μάικλ Μάσι.

Το φινάλε του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι συζητιέται και θα συζητιέται για πολύ ακόμη απ’ ότι φαίνεται.

Η αποφάσεις του Μάικλ Μάσι, μετά το ατύχημα του Λατίφι, οδήγησαν στην εκπληκτική προσπέρασε του Φερστάπεν στον Χάμιλτον, στον τελευταίο γύρο, η οποία σήμανε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολλανδό.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν, στηρίζοντας τον διευθυντή αγώνων της FIA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω πως όποια απόφαση κι αν έπαιρνε στο Άμπου Ντάμπι, κάποιον θα ικανοποιούσε και κάποιον θα δυσαρεστούσε. Νομίζω πως εκείνη τη στιγμή η δουλειά του ήταν η δυσκολότερη δουλειά στον πλανήτη.

Για όλους, είναι σημαντικό να μάθουμε όποια μαθήματα μπορούσε από ό,τι συνέβη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την Κομισιόν της F1. Συζητήσαμε όσα έγιναν, τις καταστάσεις που προέκυψαν και εντοπίσαμε τυχόν βελτιώσεις που θα μπορούν να ισχύσουν μελλοντικά» είπε σχετικά με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Πάντως ο νέος πρόεδρος της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγιέμ, θα εκκινήσει έρευνα, για να διαππιστώσει αν και κατά πόσο ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες στα Εμιράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ