Φερστάπεν : «Είμαι έτοιμος να παλέψω από φέτος για τον τίτλο»

Φερστάπεν : «Είμαι έτοιμος να παλέψω από φέτος για τον τίτλο»

Το παιδί-θαύμα της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, σε δηλώσεις του αποκάλυψε την πίστη στις ικανότητές του θεωρώντας πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2018.

Στα 20 χρόνια του, ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, δίκαια θεωρείται το next best thing της Formula 1. Και αν τα καλά λόγια από τον πατέρα του, Γιός Φερστάπεν, θεωρούνται… δεδομένα «ο Μαξ θα αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μόνο η χρονιά δεν είναι ακόμη γνωστή», η αναφορά του μεγάλου Νίκι Λάουντα για τον γνωστό σε όλους πλέον Mad Max είναι χαρακτηριστική «ο Μαξ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο, που έχει υπάρξει ποτέ! Και αν βρίσκεται μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, τότε θα ηρεμήσει σίγουρα».

Ο ίδιος ο Μαξ, αντιλαμβανόμενος τον ντόρο που προκαλεί τόσο το έντονο και ρισκαδόρικο οδηγικό του στυλ, όσο και οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα Blick:

«Αν μου δώσουν τα σωστά υλικά κάτω από τον κ@λο μου και πίσω από την πλάτη μου, τότε θα παλέψω ακόμη και το 2018 για τον Παγκόσμιο τίτλο. Δεν παίζει κανένα ρόλο, ότι μου τυπώνει ο πατέρας μου όλα τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και μου τα δίνει να τα διαβάσω. Γνωρίζω, τι μπορώ να κάνω και δεν χρειάζομαι κανένα για να μου ανεβάσει το ηθικό».

Όλα λοιπόν δείχνουν πως αργά ή γρήγορα οι… μεγάλοι του αθλήματος (Χάμιλτον, Φέτελ) θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη νέα γενιά του αθλήματος που έρχεται με φόρα και νεανικό ενθουσιασμό για να τα σαρώσει όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ