Μάγκνουσεν: «Έχω μείνει άφωνος με την Χάας»

Μάγκνουσεν: «Έχω μείνει άφωνος με την Χάας»

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν, που τερμάτισε στην 7η θέση των κατατακτήριων δοκιμών του Μπαχρέιν, στάθηκε στην απόδοση του μονοθεσίου της Χάας.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν τερμάτισε στην 7η θέση των κατατακτήριων δοκιμών του Μπαχρέιν και στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στην απόδοση του μονοθεσίου της Χάας επεσήμανε πως έχει μείνει άφωνος.

«Είναι τρελό. Είναι ό,τι θα μπορούσαμε να ελπίζουμε – έχω μείνει άφωνος! Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν τρέλα. Το να φτάσουμε εδώ, να μάθουμε το μονοθέσιο, να δούμε ότι είναι ίσως πολύ καλό, το άγχος για αυτές τις κατατακτήριες για να ανακαλύψουμε αν είναι όντως καλό, και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι.

Πέρασα στο Q3 με ένα σετ ελαστικών και στο Q2 έτρεξα μόνο με ένα σετ – νομίζω ότι ήμουν τέταρτος ή κάτι τέτοιο μετά την πρώτη προσπάθεια και κατέληξα έβδομος.

Έπειτα, είχαμε κάποιο πρόβλημα που χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να επιδιορθωθεί, οπότε κάναμε μόνο έναν γύρο ξανά στο Q3 και καταφέραμε να πάρουμε την έβδομη θέση.Είναι απλά τόσο ωραίο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δανός πιλότος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ