Ξεχάστε το κλασικό κόκκινο: Γιατί η Ferrari επιλέγει να εμφανιστεί με ένα πιο σκούρο χρώμα φέτος

Ξεχάστε το κλασικό κόκκινο: Γιατί η Ferrari επιλέγει να εμφανιστεί με ένα πιο σκούρο χρώμα φέτος

Πού οφείλεται αυτή η μεγάλη αλλαγή της Ferrari

Η Ferrari είναι ξανά εδώ! Η Scuderia έκανε το 1-2 στο Μπαχρέιν και οι εκατομμύρια fans της σε όλο τον κόσμο… παραληρούν. Και ελπίζουν πως τα «χρυσά» χρόνια, που η Ferrari σάρωνε τα πάντα στη Formula 1, έχουν επιστρέψει!

Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ τερμάτισαν πρώτοι, με την Ferrari να επιστρέφει στην ελίτ. Στο πρώτο Grand Prix για το 2022 θα παρατηρήσατε και κάτι ακόμη. Το χρώμα των μονοθεσίων της Scuderia. Δεν είναι το κλασικό κόκκινο που είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια…

Η ιταλική ομάδα αποχωρίστηκε το κλασικό κόκκινο χρώμα της και μπήκε σε αυτή τη νέα εποχή της Formula 1 αποδίδοντας τιμή στην ιστορία της. Τα μονοθέσιά της έχουν πλέον την burgundy red απόχρωση, την οποία χρησιμοποίησε η Ferrari και στο 1000ο Grand Prix της, το 2020 στο Μουτζέλο το οποίο της ανήκει. Αυτό ήταν το χρώμα με το οποίο η Ferrari έκανε τα πρώτα της βήματα στη Formula 1 το 1950.

«Ακόμη και τα νούμερα των οδηγών απεικονίζουν την παράδοση, το παρελθόν, δίνουν την εντύπωση ότι έχουν γραφτεί με το χέρι στο σώμα του μονοθεσίου. Είναι ο τρόπος μας να τιμήσουμε το ξεκίνημα της εκπληκτικής ιστορίας της Ferrari, η οποία θα χαρακτηρίζεται πάντα από μία άσβεστη επιθυμία να είναι ανταγωνιστική», είχε πει το 2020, πριν από το 1000ο Grand Prix της Scuderia ο Πιέρο Φεράρι, γιος του θρυλικού Έντσο Φεράρι και αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Επιστροφή εκεί που ξεκίνησαν όλα λοιπόν. Ιδιαίτερα συμβολικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ