Χάμιλτον: «Έχω αγωνιστεί ψυχικά και συναισθηματικά»

Χάμιλτον: «Έχω αγωνιστεί ψυχικά και συναισθηματικά»

Ο Λιούις Χάμιλτον με μια ανάρτηση του παραδέχθηκε πως οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι από ψυχολογικής πλευράς, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στήριξης προς όλους,

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ήταν «δύσκολο κάποιες ημέρες να μείνω θετικός». Ο 37χρονος Βρετανός διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του μέσω Instagram ότι δεν είναι μόνοι τους.

«Είναι ήδη μια τόσο δύσκολη χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Έχω αγωνιστεί ψυχικά και συναισθηματικά για πολύ καιρό. Το να συνεχίσεις την πορεία σου είναι μια αδιάλειπτη προσπάθεια, αλλά πρέπει να εξακολουθήσουμε να παλεύουμε, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και να πετύχουμε. Γράφω για να σας πω ότι είναι εντάξει να αισθάνεστε έτσι όπως αισθάνεστε, απλά να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και θα το ξεπεράσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάμιλτον έχασε τον όγδοο τίτλο οδηγών της καριέρας του στον τελευταίο αγώνα του 2021, το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, στο οποίο είχε την πρωτοπορία έως τον τελευταίο γύρο. Ο στατιστικά πιο επιτυχημένος οδηγός της Formula 1, ο οποίος έχει απολογισμό 103 νίκες και ισάριθμες pole positions, «εξαφανίστηκε» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ημέρα εκείνου του αγώνα μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η σιωπή του «φούντωσε» τις φήμες σχετικά με το μέλλον του στη Formula 1, με τον επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, να χαρακτηρίζει τον Βρετανό ως «απογοητευμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ