«Τρελά» έσοδα από το γκραν πρι στην Ίμολα

«Τρελά» έσοδα από το γκραν πρι στην Ίμολα

Χορός... εκατομμυρίων μετά το γκραν πρι στην Ίμολα.

Το γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα στην Εμίλια Ρομάνια, όπου ο Μαξ Φερστάπεν γιόρτασε την περασμένη Κυριακή (24/4) τη δεύτερη νίκη του στην τρέχουσα σεζόν, απέφερε έσοδα 230 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω των περισσότερων από 130.000 θεατών που συγκεντρώθηκαν στην πίστα της Ίμολα το Σαββατοκύριακο.

Γίνεται έτσι αντιληπτό γιατί τον Μάρτιο η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε ότι η πίστα «Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari», στην Ίμολα, θα παραμείνει στο αγωνιστικό πρόγραμμα τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Τα οικονομικά στοιχεία αποκάλυψε ο πρόεδρος της περιφέρειας της Εμίλια Ρομάνια, Στέφανο Μπονατσίνι, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί εκεί η έναρξη της επόμενης διοργάνωσης του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας (Tour de France).

«Ο Γύρος της Γαλλίας να ξεκινήσει στην Εμίλια-Ρομάνια; Προσπαθούμε, είναι όνειρο. Σε αυτά τα μέρη έχουμε κάνει πολλά όνειρα πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενούσαμε πάντα το Giro d’Italia (σ.σ. ο ποδηλατικός γύρος της Ιταλίας), η ποδηλασία προβάλλει την περιοχή γιατί υπάρχουν εκατομμύρια θεατές» εξήγησε ο Ιταλός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ