Ο Μάρκεθ χειρουργήθηκε με επιτυχία στον βραχίονα

Ο Μάρκεθ χειρουργήθηκε με επιτυχία στον βραχίονα

Ο έξι φορές πρωταθλητής του MotoGP, Μαρκ Μάρκεθ, υποβλήθηκε με επιτυχία σε μια τέταρτη επέμβαση στο χέρι του.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του MotoGP, Μαρκ Μάρκεθ, υποβλήθηκε με επιτυχία σε μια τέταρτη επέμβαση στο χέρι του, καθώς ο Ισπανός θέτει ως στόχο την επιστροφή του στη σεζόν του 2023, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του πρωταθλήματος. Ο αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος έσπασε το χέρι του στο ισπανικό γκραν πρι του 2020, ξάπλωσε για τελευταία φορά στο χειρουργικό τραπέζι πριν από 18 μήνες, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε ξανά από τον τραυματισμό του τους τελευταίους μήνες.

«Ο Μαρκ Μάρκεθ της Repsol Honda ολοκλήρωσε την επέμβαση στο δεξιό βραχιόνιο οστό του στην κλινική Mayo, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα. Το ιατρικό επιτελείο έκρινε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής, καθώς αρχίζει η ανάρρωση του Μάρκεθ» αναφέρει το MotoGP στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο 29χρονος αναβάτης, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει στεφθεί ακόμη παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 κυβικά εκατοστά και στο Moto2, θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Μάρκεθ είχε την περασμένη εβδομάδα μια πτώση στα δοκιμαστικά για το ιταλικό γκραν πρι, ωστόσο ανέκαμψε και τερμάτισε δέκατος την Κυριακή, σε αυτό που ήταν πιθανότατα ο τελευταίος αγώνας του για φέτος. Μεθαύριο (5/6) διεξάγεται στην πίστα της Βαρκελώνης το γκραν πρι της Καταλωνίας, το οποίο είναι ο ένατος αγώνας (από τους 20 συνολικά) της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ