Απίστευτο: Ο Χάμιλτον διέλυσε τη Mercedes και οι οπαδοί του Φερστάπεν πανηγύριζαν (vids)

Απίστευτο: Ο Χάμιλτον διέλυσε τη Mercedes και οι οπαδοί του Φερστάπεν πανηγύριζαν (vids)

Ο Λούις Χάμιλτον έχασε τον έλεγχο της Mercedes του και την κατέστρεψε στις μπαριέρες και οι φίλοι του Φερστάπεν που βρίσκονταν στις κερκίδες πανηγύρισαν. Εκτός και ο Ράσελ, τραγωδία για τη Mercedes

Άτυχος ο Λούις Χάμιλτον στην Αυστρία και κόκκινη σημαία 5:29 πριν από το τέλος των κατατακτήριων στο Red Bull Ring για το sprint race του Σαββάτου, με τον Βρετανό πιλότο να καταστρέφει το μονοθέσιο του, λίγες μέρες μετά το τρομακτικό ατύχημα του Ζου, όταν το Halo του έσωσε τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ενώ έμεναν 5:29 για το τέλος των κατατακτηρίων στο Grand Prix της Αυστρίας, ο Χάμιλτον έχασε τον έλεγχο της Mercedes του και βρέθηκε εκτός διαδρομής για να προκύψει καθεστώς κόκκινης σημαίας, όπως πριν μια βδομάδα στον αγώνα στο Silverstone.

Το μονοθέσιό του πληγώθηκε σοβαρά, την ώρα που οι δεκάδες χιλιάδες οπαδοί του Μαξ Φερστάπεν πανηγύριζαν για την άτυχη στιγμή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Εκτός από τον Βρετανό όμως στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών έφυγε εκτός πίστας και ο Τζορτζ Ράσελ, με τα δοκιμαστικά στην Αυστρία να εξελίσσονται σε τραγωδία για τις Mercedes. Κάπως έτσι, τα δοκιμαστικά 2:30 λεπτά πριν το φινάλε διακόπηκαν ξανά, αφού έκανε πάλι την εμφάνισή της η κόκκινη σημαία!

Δείτε το βίντεο με τον Χάμιλτον:

Και το βίντεο με τον Ράσελ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ