O Λεκλέρ άφησε πίσω του τον Φερστάπεν και ξεκίνα την… αντεπίθεση του (pic)

O Λεκλέρ άφησε πίσω του τον Φερστάπεν και ξεκίνα την… αντεπίθεση του (pic)

Με φοβερό τελευταίο γύρο ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την pole position στο Gp της Γαλλίας άφησε πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν και στοχεύει πλέον στην νίκη στον αγώνα της Κυριακής, με σκοπό να μειώσει και άλλο την διαφορά από τη κορυφή.

Pole position Νο7 για τον Σαρλ Λεκλέρ, καθώς με χρόνο 1:30.872 νίκησε τον δεύτερο Φερστάπεν και θα εκκινήσει πρώτος προς στον αγώνα της Κυριακής, στοχεύοντας την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σημαντική η συνεισφορά του Σάινθ στον team-mate του, ο οποίος βοήθησε τον Μονεγάσκο στο δεύτερο sector δίνοντάς του το απαραίτητο σλίπστριμ. Ο Ισπανός θα εκκινήσει ωστόσο από την τελευταία θέση, εξαιτίας αλλαγών στη μονάδα ισχύος.

Διαβάστε επίσης: Η κατάσταση Ζινκερνάγκελ, Βρσάλικο, το πλάνο του Μαρτίνς και οι τραυματίες που επέστρεψαν

Το Q1 πέρασε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, αφού οι Γκασλί, Στρολ, Ζου, Σουμάχερ και Λατίφι έμειναν εκτός του Q2 και θα ξεκινήσουν την Κυριακή στο Γκραν Πρι από τις πέντε τελευταίες θέσεις της γραμμής εκκίνησης.

Το Q2 είχε πρωταγωνιστή τον Κάρλος Σάινθ ο οποίος πραγματοποιήσει εξαιρετικά περάσματα και ήταν ο μόνος,  που πήγε να κατεβάσει τον χρόνο κάτω από το 1:31:000.

Εκτός Q3 έμειναν οι  Ρικιάρντο, Οκόν, Μπότας, Φέτελ και Άλμπον.

Στα πρώτα περάσματα του Q3 ο Λεκλέρ πήρε το προβάδισμα με 1:31.209 οκτώ χιλιοστά πάνω από τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Μονεγάσκος ήταν ταχύτερος, βελτίωσε μάλιστα τον χρόνο του πριν από το τέλος, και κατάφερε να πάρει την pole position αφήνοντας πίσω του τις δύο Ρεντ Μπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ