Ζαν Τοντ: «Βλέπω αγώνες μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ»

Ζαν Τοντ: «Βλέπω αγώνες μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ»

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το ατύχημα του Σουμάχερ, όμως κανείς δεν τον ξεχνάει, ειδικά ο πρώην επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Ζαν Τοντ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε διαδικασία μακράς αποκατάστασης και έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, έχουν περιοριστεί και οι κοινωνικές του επαφές καθώς λίγοι είναι οι άνθρωποι που βλέπουν τον Γερμανό.

Διαβάστε επίσης: Η Εφές τρομοκρατεί την Ευρώπη – Κινείται για… Μπάτμαν, Σούπερμαν και Ζορό!

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην επικεφαλής της Scuderia Ferrari και πρώην πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, ο οποίος προχώρησε σε κάποιες σημαντικές δηλώσεις για τον «θρυλικό» οδηγό της Formula 1.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Κολονία όπου βρέθηκε για να παραλάβει μαζί με την οικογένεια του, το κρατικό βραβείο του Νόρντχαϊν-Βεστφάλεν. Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση για πολίτη και παρέχεται σε όσους έχουν γεννηθεί στην περιοχή και έχουν μεγάλη προσφορά στον τομέα τους.

Σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή ο Ζαν Τοντ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον καλό του φίλο, Μίκαελ Σουμάχερ και αποκάλυψε πως ακόμη και σήμερα βλέπουν μαζί αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαν Τοντ:

«Δεν τον έχω αφήσει μόνο του. Εκείνος, η Κορίνα και η οικογένειά μου είχαμε τόσες ξεχωριστές εμπειρίες μαζί. Η ομορφιά του τι έχουμε ζήσει είναι μέρος μας. Δεν μου λείπει ο Μίκαελ, τον βλέπω. Ναι είναι αλήθεια, παρακολουθώ αγώνες με τον Μίκαελ. Αλλά σίγουρα αυτό που μου λείπει είναι όλα όσα κάναμε μαζί», ανέφερε στο RTL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ