Ράσελ: «Έχουμε καλό ρυθμό, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη»

Ράσελ: «Έχουμε καλό ρυθμό, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη»

Ο Ράσελ μίλησε για την pole position που πήρε στο Grand Prix της Ουγγαρίας και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

Ο Τζορτζ Ράσελ έκανε την έκπληξη στο Grand Prix της Ουγγαρίας και πανηγύρισε την πρώτη pole position της καριέρας του. Ο πιλότος της Mercedes άφησε πίσω του τις δύο Ferrari και στον αυριανό αγώνα θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του Grid.

Ενας εντυπωσιακός γύρος από τον Βρετανό, που χάρισε στη γερμανική ομάδα την πρώτη της pole position μετά το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας το 2021. Ο 24χρονος πιλότος της Mercedes ήταν πανευτυχής μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Χθες είχαμε τη χειρότερη Παρασκευή του 2022 μέχρι τώρα και όλοι χθες το βράδυ δούλευαν πάρα πολύ σκληρά. Δεν γνωρίζαμε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουμε [με το στήσιμο]. Στον τελευταίο γύρο έστριψα φοβερά στη στροφή 1, η δεύτερη στροφή ήταν τρομερή και έβρισκα συνεχώς χρόνο. Πέρασα τη γραμμή του τερματισμού και είδα πως ήμουν στην 1η θέση. Νιώθω καταπληκτικά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού ήρθε αυτή η pole position. Είχαμε μερικές ιδέες. Στην τελική δεν δίνουν βαθμούς οι κατατακτήριες. Έχουμε καλό ρυθμό αγώνα αλλά οι Ferrari ήταν πολύ γρήγορες την Παρασκευή. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα».

Οσον αφορά στον teammate του, Λιούις Χάμιλτον, ο Βρετανός θα εκκινήσει από την 7η θέση του Grid, καθώς πρόβλημα στο DRS του κατέστρεψε την πρώτη προσπάθεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ