Pole position για Ferrari και Λεκλέρκ στην Ιταλία (pic & vid)

Pole position για Ferrari και Λεκλέρκ στην Ιταλία (pic & vid)

Ο Σαρλ Λεκλέρκ θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Grand Prix στη Μόντσα, με τους Μαξ Φερστάπεν και Κάρλος Σάινθ που είχαν τον δεύτερο και τρίτο ταχύτερο χρόνο, να εκκινούν από την έβδομη και τελευταία θέση αντίστοιχα, λόγω ποινών.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ θα εκκινήσει από την pole position στο αυριανό ιταλικό Grand Prix, στον 16ο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, στην πίστα της Μόντσα. Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Ιταλούς τιφόζι, αφήνοντας πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) και στην τρίτη τον «ομόσταυλο» του στη «σκουντερία», Κάρλος Σάινθ.

Να σημειωθεί πως η σημερινή pole position είναι η 8η φετινή και 17η συνολικά στην καριέρα του Λεκλέρ. O Φερστάπεν ήταν δεύτερος σήμερα, αλλά αύριο θα εκκινήσει από την 7η θέση, καθώς του επιβλήθηκε ποινή πέντε θέσεων. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull τιμωρήθηκε λόγω της αλλαγής του κινητήρα εσωτερικής καύσης, στην οποία προχώρησαν οι μηχανικοί του χθες, κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Διαβάστε επίσης: To «μήνυμα» που έστειλαν Λούκα και Γκομπέρ στον Γιάννη (vids)

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Φερστάπεν είχε υποχρεωθεί να ξεκινήσει από τις τελευταίες θέσεις στο Grand Prix του Βελγίου, λόγω αλλαγής ολόκληρης της μονάδας ισχύος του. Επίσης ο Σάινθ θα βρεθεί αύριο στο τέλος του grid, λόγω αλλαγής του κιβωτίου ταχυτήτων και δύο στοιχείων του κινητήρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ