Ο κακός χαμός στην εκκίνηση του GP στη Σουζούκα: Εκτός Σάινθ και Άλμπον, κόκκινη σημαία και… Φερστάπεν (vids)

Ο κακός χαμός στην εκκίνηση του GP στη Σουζούκα: Εκτός Σάινθ και Άλμπον, κόκκινη σημαία και… Φερστάπεν (vids)

Στη Σουζούκα της Ιαπωνίας γίνεται το GP της Formula 1, υπό καταρρακτώδη βροχή και επικρατεί ο κακός χαμός, κάτι που οδήγησε σε κόκκινη σημαία.

Επεισοδιακή και άκρως… τρομακτική ήταν η εκκίνηση στο Grand Prix της Ιαπωνίας για τη Formula 1. Η έντονη βροχόπτωση στην πίστα της Σουζούκα προκάλεσε… χαμό, με την έναρξη του αγώνα, ενώ οδήγησε σε προσωρινή διακοπή μέχρι να ηρεμήσουν τα φαινόμενα, αλλά και γιατί ήταν αδύνατον για τους πιλότους.

Όσον αφορά το τι έγινε στους πρώτους γύρους, ο Κάρλος Σάινθ έχασε τον έλεγχο της Ferrari και κατέληξε στις μπαριέρες μένοντας εκτός αγώνα, ενώ ανάλογη τύχη είχε και ο Αλεξάντερ Άλμπον λόγω μηχανικού προβλήματος.

Στην κορυφή, ο Μαξ Φερστάπεν άντεξε στην επίθεση του Σαρλ Λεκλέρ και την προσπάθειά του να περάσει στην πρώτη θέση κρατώντας την πρωτοπορία που είχε λόγω της pole position, μέχρι να σηκωθεί κόκκινη σημαία και να διακοπεί ο αγώνας στον τρίτο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως παραλίγο να γίνει ένα ανεπανάληπτο δυστύχημα, την ώρα που ήταν ο γερανός στην πίστα για το μονοθέσιο του Σάινθ, λίγο έλειψε να συγκρουστεί με τον Γκασλί.

Δείτε τα βίντεο:

Η έξοδος του Σάινθ:

Το απίστευτο συμβάν με τον γερανό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ