Ξεκινάει γυρίσματα στο Σίλβερστοουν η ταινία της Formula 1 με τον Μπραντ Πιτ

Ξεκινάει γυρίσματα στο Σίλβερστοουν η ταινία της Formula 1 με τον Μπραντ Πιτ

Η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ ως ένας βετεράνος οδηγός της Formula 1 αναμένεται να κάνει γυρίσματα κατά τη διάρκεια των φετινών GP, ενώ θα έχει ως βάση το Σίλβερστοουν της Μ Βρετανίας.

Στα σκαριά βρίσκεται η νέα ταινία του Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και θα είναι σχετική με τη Formula 1.

Ο Πιτ θα ενσαρκώσει έναν βετεράνο οδηγό και μάλιστα σε ρόλο συμβούλου στην ταινία είναι ο Λούις Χάμλιτον. Η παραγωγή θα είναι το γνωστού και διακεκριμένου στον χώρο Τζέρι Μπρουκχάιμερ ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζόσεφ Κοζίνκσι, με πιο πρόσφατη επιτυχία το Top Gun: Maverick.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Γκατούζο, ο Ζινκερνάγκελ και η επόμενη μέρα

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια των αγώνων της Formula 1, ενώ η βάση της παραγωγής θα είναι στο Σίλβερστοουν κοντά στην πίστα του GP. Σχετικά με τα γυρίσματα και την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν, ο διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε:

«Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στο Σίλβερστοουν πολύ σύντομα, και θα δείτε ότι θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία βασικά (τα κινηματογραφικά συνεργεία) θα βρίσκονται μέσα στον αγώνα. Θα εισβάλλουν σε μεγάλο βαθμό από άποψη παραγωγής, και είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε κατά κάποιον τρόπο», ενώ για τη σημασία της ταινίας πρόσθεσε:

«Θα είναι άλλος ένας τρόπος για να δείξουμε ότι η F1 δεν σταματά ποτέ. Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το Netflix, η κοινότητα της F1 αναρωτιόταν ‘τι συμβαίνει; Αυτό δεν είναι ένα μέρος στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε’. Και τώρα καταλαβαίνουμε τη δύναμή του. Και η ταινία είναι άλλο ένα εργαλείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ