Λεκλέρκ: «Ζητώ να σεβαστείτε το απόρρητο και να μην έρχεστε στο σπίτι μου»

Λεκλέρκ: «Ζητώ να σεβαστείτε το απόρρητο και να μην έρχεστε στο σπίτι μου»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ ζητά σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής μετά τη δημοσιοποίηση της διεύθυνσης της κατοικίας του.

Η διεύθυνση διαμονής του Σαρλ Λεκλέρκ, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, διέρρευσε στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του οδηγού της Ferrari.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός «πιλότος», ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου, ότι η προσωπική του διεύθυνση, αποκαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι έκτοτε, οι θαυμαστές του Μονεγάσκου οδηγού, τον προσεγγίζουν, προκειμένου να ζητήσουν αυτόγραφο ή φωτογραφίες μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Όλη η σεζόν σε μια περίληψη 36 λεπτών…

«Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου, να κτυπούν το κουδούνι της πόρτας μου και να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», σχολίασε ο Λεκλέρκ και πρόσθεσε: «Αν και είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στη διάθεσή σας και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξή σας, σας ζητώ να σεβαστείτε το απόρρητο και να μην έρχεστε στο σπίτι μου. Θα φροντίσω να σταματήσω για τον καθένα σας όταν με συναντήσετε στο δρόμο ή στο σιρκουί, αλλά δεν θα κατέβω, εάν έλθετε σπίτι μου. Η υποστήριξή σας προσωπικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερασθεί. Καλό Πάσχα σε όλους»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ