Κοκκίνισε η pole position στο Αζερμπαϊτζάν

Κοκκίνισε η pole position στο Αζερμπαϊτζάν

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari ήταν ο ταχύτερος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και θα εκκινήσει αύριο από τη πρώτη θέση στο Grand Prix του Μπακού, με τις Mercedes των Χάμιλτον και Μπότας στο κατόπι του.

Παρά την κακή εικόνα το προηγούμενο διήμερο ελεύθερων δοκιμών, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, εκεί που μετράει περισσότερο, βρήκε την απόλυτη ταχύτητα στα επί μέρους χρονομετρημένα κομμάτια και κατέκτησε την pole position στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, στο Μπακού. Την τρίτη κατά σειρά μετά από Μπαχρέιν και Κίνα κατά το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Το «2-3» έκανε η Mercedes με τους Χάμιλτον και Μπότας, ενώ από πίσω τους σε 4η και 5η θέση αντίστοιχα θα εκκινήσουν αύριο τα δύο μονοθέσια της Red Bull με τους Ρικιάρντο και Φερστάπεν αντίστοιχα.

Τη 10άδα κλείνουν ο 6ος Κίμικ Ράικονεν (Ferrari) που έδειχνε ωστόσο αρκετά ταχύτερος στο προηγούμενο διάστημα, oι  Σεμπαστιάν Οκόν (7ος) και Σέρχιο Πέρες (8ος) με την ευχάριστη έκπληξη της διαδικασίας, Force India και οι Νίκο Χούλκενμπεργκ (9ος) και Σάινθ Τζ. (10ος) με Renault.

Ακολουθεί αναλυτικά η τελική κατάταξη των οδηγών ενόψει του αυριανού Grand Prix:

Δείτε τον ταχύτερο γύρο του Φέτελ:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ