Φερστάπεν: «Χαρούμενος με την pole, όμως στον αγώνα πολλά μπορούν να συμβούν»

Φερστάπεν: «Χαρούμενος με την pole, όμως στον αγώνα πολλά μπορούν να συμβούν»

Ικανοποιημένος από την επιδόσή του και την Pole Position ήταν ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να είναι ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Μονακό και έτσι θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αγώνα.

Ο Ολλανδός πιλότος μίλησε για την επίδοσή του, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος, αλλά επισήμανε ότι στην κούρσα όλα μπορούν να συμβούν.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για την Pole Position: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position. Γνωρίζαμε ότι θα δυσκολευτούμε εδώ, η χθεσινή μέρα δεν ήταν η καλύτερη αρχή για το τριήμερο. Όμως βελτιωνόμασταν συνεχώς. Πάντα στις κατατακτήριες πρέπει να τα δώσεις όλα και να ρισκάρεις. Ο πρώτος τομέας στον τελευταίο μου γύρο δεν ήταν ιδανικός. Ήξερα ότι δεν είχα τον καλύτερο χρόνο και στο τελευταίο κομμάτι του γύρου έδωσα ό,τι είχα. Ακούμπησα σε ορισμένες περιπτώσεις τις μπαριέρες, όμως τελικά πήρα την pole position και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον αγώνα: «Στον αγώνα χρειάζομαι μία καθαρή εκκίνηση χωρίς απρόοπτα. Η απόσταση μέχρι την πρώτη στροφή είναι μικρή. Στο Μονακό μπορούν να συμβούν διάφορα, όπως αυτοκίνητο ασφαλείας ή βροχή. Μπορεί να γίνει χαοτική η κατάσταση. Πάντως σε ρυθμό αγώνα το μονοθέσιό μας είναι εξαιρετικό, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει απλά να παραμείνουμε μακριά από μπελάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ