Formula 1 : Τότε που ήταν καθηλωτική

Formula 1 : Τότε που ήταν καθηλωτική

Η Formula 1 είναι το πιο καθηλωτικό σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όμως η αλήθεια είναι πως έχει χάσει την αίγλη της μετά την αποχώρηση κάποιων σπουδαίων οδηγών.

Την προηγούμενη δεκαετία η Formula 1 ήταν ένα από τα πιο αμφίρροπα σπορ στον κόσμο. Αξέχαστες μάχες, τρομερά προσπεράσματα, συγκρούσεις και γενικά έντονες συγκινήσεις.

Κανείς από όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν θα ξεχάσει την ασύλληπτη μάχη ανάμεσα σε Ντέιβιντ Κούλθαρντ, Μίκα Χάκινεν και Μίκαελ Σουμάχερ.

Τότε που ο Κούθαρντ οδηγούσε τη κούρσα, ήταν κοντά σε μια σπουδαία νίκη, όμως η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Το μονοθέσιο του δεν άντεξε, έβγαλε πρόβλημα στον κιμητήρα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λίγα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό.

Ο δεύτερος Χάκινεν ακολουθούσε και ετοιμαζόταν για μια ανέλπιστη νίκη, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Μίκαελ Σουμάχερ! Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari βούτηξε στα φρένα και πέρασε τον Φινλανδό σε μια κούρσα που θα θυμόμαστε για αιώνες, καταφέρνοντας να πάρει μια νίκη πολύ σημαντική για τον τίτλο.

Απολαύστε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ