Σύζυγος Ράικονεν σε Χάμιλτον : «Ασχολήσου με… το μπαλέτο»

Σύζυγος Ράικονεν σε Χάμιλτον : «Ασχολήσου με… το μπαλέτο»

Η σύγκρουση του Ράικονεν με τον Χάμιλτον στο Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας έχει γίνει αφορμή διαφόρων σχολίων και από τα δύο «στρατόπεδα»

Η σύγκρουση του Κίμι Ράικονεν με τον Λιούις Χάμιλτον, λίγο μετά την εκκίνηση του Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας, έχει προκαλέσει την αντίδραση των ανθρώπων της Μερσέντες.

Ο Φινλανδός οδηγός της Φεράρι τιμωρήθηκε μέσα στον αγώνα, με ποινή παραμονής 10 δευτερολέπτων στα πιτ, παρόλα αυτά στη Μερσεντές θεωρούν «χάδι» τη συγκεκριμένη τιμωρία και αφήνουν υπόνοιες ότι η σύγκρουση ήταν στρατηγική της Ιταλικής ομάδας.

Ο ίδιος ο Ράικονεν παρότι αποδέχτηκε και θεώρησε δίκαιη την ποινή των 10 δευτερολέπτων, τόνισε ότι δεν ήταν εκούσια η σύγκρουση. Απέδωσε το τρακάρισμα στο μπλοκάρισμα των τροχών του μονοθεσίου του και το ριπλέι φαίνεται να τον δικαιώνει.

Μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο Χάμιλτον όσο και ο Νίκι Λάουντα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με το περιστατικό.

Η αντίδραση του Βρετανού οδηγού της Μερσέντες, προκάλεσε τα καυστικά σχόλια της συζύγου του Κίμι Ράικονεν. Η τελευταία σε ανάρτηση της στο Instagram προέτρεψε τον τέσσερις φορές πρωταθλητή να ασχοληθεί με…το μπαλέτο, αν είναι να κλαίει σαν κοριτσάκι κάθε φορά που χάνει.

Δείτε άλλη μια φορά το συμβάν του αγώνα του Σίλβερστοουν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ