Φερστάπεν κατά πάντων στην Formula 1

Φερστάπεν κατά πάντων στην Formula 1

Ο Μαξ Φερστάπεν σε μια εκρηκτική συνέντευξη αναφέρθηκε τόσο στον Αλόνσο όσο και στους Ρόσμπεγκ και Χάμιλτον, λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν.

Το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το έκανε και άλλη μια. Ο Μαξ Φερστάπεν όσο παράτολμος είναι μέσα στην πίστα, άλλο τόσο συγκρουσιακός είναι και εκτός αυτής αφού σπάνια φιλτράρει τις σκέψεις του.

Η… αυθεντικότητα και το νεαρό της ηλικίας του Ολλανδού, έχει ως αποτέλεσμα μερικές εκπληκτικές ατάκες που προσθέτουν «αλατοπίπερο» στην Formula 1. Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στον Φερνάντο Αλόνσο, έκανε νύξη για το πόσο ταχύς είναι πλέον στην F1:

«Ισως να το κάνω, όταν θα είμαι μεγάλος και αργός. Το να κάνεις και άλλα πράγματα εκτός της Formula 1, είναι κάτι, που το επιλέγουν κυρίως οδηγοί, οι οποίοι δεν νικούν».

Ο Mad Max βέβαια δεν σταμάτησε εκεί αφού αναφέρθηκε και στην παντοδυναμία της Mercedes τα τελευταία χρόνια, υποβαθμίζοντας τα κατορθώματα των δύο τελευταίων Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ:

«Αν έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο στο grid, τότε μπορεί να νικήσει ο καθένας με αυτό. Κάθε οδηγός της Formula 1 θα είχε νικήσει με τη Mercedes τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όλοι το γνωρίζουν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ