Φέτελ: «Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήμασταν οι μόνοι που δείχνουν… ηλίθιοι»

Φέτελ: «Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήμασταν οι μόνοι που δείχνουν… ηλίθιοι»

Η Ferrari εκτέθηκε από το ρίσκο που πήρε σχετικά με τη χρήση βρόχινων ελαστικών στα δοκιμαστικά της Suzuka, αλλά ο Σεμπάσταν Φέτελ στήριξε σε δηλώσεις του τη Scuderia.

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Grand Prix της Ιαπωνίας η Ferrari επέλεξε να ρισκάρει με τα ελαστικά, με καταστροφικά αποτελέσματα για την τελική κατάταξη τω ν πιλότων ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ραϊκόνεν να εκκινεί 4ος και τον διεκδικητή του τίτλου, Φέτελ, να ξεκινά από την 9η θέση.

Ο Γερμανός πρωταθλητής όμως στήριξε την ομάδα στις δηλώσεις του μετά τε πέρας της διαδικασίας λέγοντας πως ήταν θέμα… καιρού αν θα φαίνονταν έξυπνοι ή… ηλίθιοι:

«Περιμέναμε περισσότερη βροχή, όμως πήραμε λανθασμένη απόφαση. Σε αυτές τις συνθήκες είτε κάνεις το σωστό είτε το λάθος. Οπότε, δεν κατηγορώ κανέναν. Η πίστα ήταν εντάξει. Έχασα χρόνο στη 14η στροφή, ήταν ο μόνος γύρος που είχα και δεν βοήθησε. Χάσαμε λίγο από το μομέντουμ που είχαμε εξαιτίας των βρόχινων ελαστικών στην αρχή, όμως αν είχε ξεκινήσει να βρέχει πέντε, έξι, επτά λεπτά νωρίτερα θα είχαμε κάνει ένα θαύμα γιατί θα ήμασταν οι μόνοι έξυπνοι. Τελικά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ήμασταν οι μόνοι που δείχνουν… ηλίθιοι. Νόμιζα η πρώτη μας προσπάθεια ήταν αρκετά καλή. Στη δεύτερη, αργήσαμε. Σίγουρα η ένατη θέση δεν μας αντιπροσωπεύει. Έχουμε καλύτερη ταχύτητα. Θα ξεκινήσουμε όμως από εκεί και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο, αύριο είναι μια νέα μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ