Εκτός νοσοκομείου ο Λάουντα μετά από δυόμιση μήνες

Εκτός νοσοκομείου ο Λάουντα μετά από δυόμιση μήνες

Ο θρυλικός οδηγός της Formula 1 μετά από περιπέτεια δυόμιση μηνών σε νοσοκομείο της Βιέννης, λόγω μεταμόσχευσης πνεύμονα, επέστρεψε πλέον σπίτι του.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νίκι Λάουντα, καθώς ο θρύλος της Formula 1 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Ο Αυστριακός πρώην «πιλότος» βρισκόταν σε νοσοκομείο της Βιέννης από τα μέσα Αυγούστου με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, που έκανε επιτακτική τη λύση της μεταμόσχευσης πνεύμονα. Η μεταμόσχευση ήταν επιτυχημένη αλλά η κατάστασή του είχε κάποιες επιπλοκές που τον έφεραν στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο ο Νίκι Λάουντα ανέκαθεν ήταν μαχητής και βγήκε νικητής σε ακόμη μία μάχη και με την περαιτέρω βελτίωση που είχε η κατάστασή του κατάφερε να αφήσει πίσω του το νοσοκομείο μετά από δυόμιση μήνες και να επιστρέψει σπίτι του όπου και θα συνεχίσει την αποκατάστασή του. Αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που ο τρεις φορές πρωταθλητής επιστρέφει από μία πολύ δύσκολη θέση. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος του 1976 είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά από σύγκρουση στο Γερμανικό Grand Prix αλλά επέστρεψε στους αγώνες μόλις 6 εβδομάδες μετά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Two and a half months after a lung transplant, we’re delighted to hear that our Chairman and friend Niki Lauda has left hospital in Vienna. Niki will now begin a phase of intensive rehabilitation, as he continues his road to recovery. We can’t wait to have you back, Niki. Double-tap to send you love to Niki. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ