F1 Μεξικό: 1-2 η Red Bull, poleman ο Ρικιάρντο (pic)

F1 Μεξικό: 1-2 η Red Bull, poleman ο Ρικιάρντο (pic)

Οι Red Bull κυριάρχησαν στις κατατακτήριες δοκιμές στο Μεξικό, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να παίρνει την πρώτη θέση και τον team mate του, Μαξ Φερστάπεν να κάνει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο - Στην τρίτη θέση ο Χάμιλτον, που βρίσκεται μια... ανάσα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου!

Την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix που διεξάγεται στο Μεξικό κατέλαβε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, με τον team-mate του, Μαξ Φερστάπεν, να ακολουθεί κατά πόδας και να ολοκληρώνει το 1-2 της Red Bull. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Λιούς Χάμιλτον με Mercedes, στην τέταρτη ο Σεμπαστιάν Φέτελ με Ferrari, στην πέμπτη ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes και την 6άδα συμπλήρωσε ο Κίμι Ραϊκκόνεν με Ferrari.

Η Red Bull επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, με τους Ρικιάρντο και Φερστάπεν να εναλλάσσονται στην κορυφή. Τελικά, αυτός που χαμογέλασε τελευταίος ήταν ο Ρικιάρντο, με τον Αυστραλό πιλότο να κατακτά την pole position με 1:14:759 και τον team mate του να ολοκληρώνει την προσπάθειά του με 1:14:785. Ο Χάμιλτον δεν κατάφερε να κοντράρει τα μονοθέσια της Red Bull, αλλά λίγη σημασία έχει, καθώς αν στο αυριανό Grand Prix τερματίσει από την 7η θέση και πάνω θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για το 2018!

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ