Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λάουντα

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λάουντα

Οι πιλότοι της Formula 1 θα πουν το ύστατο αντίο την Κυριακή στο GP του Μονακό στον Νίκι Λάουντα. Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί πριν τον αγώνα.

Την Δευτέρα (20/5) ο Νίκι Λάουντα ο θρυλικός οδηγός, άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου και όχι μόνο αθλητισμού.

Πριν την έναρξη του κυριακάτικου (26/05) γκραν πρι του Μονακό, αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή, , ενώ μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει και ένας… θορυβώδης αποχαιρετισμός από τον κόσμο.

Παράλληλα οι περισσότερες ομάδες θα αγωνιστούν με κόκκινο χρώμα στο halo των μονοθεσίων, ενώ το όνομα του θρυλικού Αυστριακού βρίσκεται σε πολλά σημεία των μονοθεσίων.

Ο Λάουντα, ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες και χαρακτήρες που ανέδειξε η Formula 1, ο οποίος επέστρεψε μετά την φωτιά που πήρε το μονοθέσιό του στο γκραν πρι του Νίρμπουργκρινγκ το 1976, για να κατακτήσει στη συνέχεια άλλους δύο τίτλους, μετά τον πρώτο με την Ferrari το 1975, απεβίωσε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 70 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ