Το τελευταίο αντίο στον Νίκι Λάουντα (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Νίκι Λάουντα (pics)

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου της Βιέννης με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της Formula 1, Νίκι Λάουντα.

Σήμερα (29/5) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του θρυλικού οδηγού αγώνων, Νίκι Λάουντα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδος και πλήθος κόσμου έχουν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου της Βιέννης.

Στο φέρετρο του εκλιπόντα έχουν τοποθετηθεί το κράνος του Λάουντα, ενώ όσοι θα παραβρεθούν θα φορούν το χαρακτηριστικό κόκκινο καπελάκι όπου φορούσε ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1.

Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι περίπου 500 καλεσμένοι, με μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο να κάνουν την εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα θα βρίσκονται εκεί ο ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτς και ο ηθοποιός Ντάνιελ Μπρουλ, που υποδύθηκε τον Λάουντα στην ταινία «Rush».

Παράλληλα θα μιλήσουν ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, ο πρώην οδηγός της Formula 1 και επιστήθιος φίλος του Λάουντα, Γκέρχαρντ Μπέργκερ και ο Πρόεδρος της Αυστριακής Δημοκρατίας, Αλεξάντερ βαν ντερ Μπέλεν.

Ο καιρός μπορεί να μην είναι καλός, όμως τίποτα δεν θα εμποδίσει τους συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του μεγάλου Αυστριακού οδηγού να του πουν το τελευταίο αντίο και να τον αποχαιρετήσουν από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ