Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Αντουάν Χιμπέρτ (vid)

Τραγωδία στη Formula 2: Νεκρός ο 22χρονος Αντουάν Χιμπέρτ (vid)

Ο 21χρονος Γάλλος Αντουάν Χιμπέρτ έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα σε αγώνα της Formula 2. Παγκόσμιο σοκ από την τραγωδία με θύμα τον νεαρό πιλότο.

Σοκ και θλίψη στη Formula 2 μετά τον τραγικό θάνατο του νεαρού Γάλλου, Αντουάν Χιμπέρτ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πίστα του Βελγίου.

Ο Γάλλος ενεπλάκη σε δυστύχημα με τον Ιάπωνα Μαρίνο Σάτο και τον Αμερικανό Χουάν Μανουέλ Κορέα. Ο Χιμπέρτ έχασε σε μια «τυφλή» στροφή τον έλεγχο του μονοθεσίου, το οποίο έπεσε στα προστατευτικά και στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον Κορέα, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο. Η ταχύτητα υπολογίστηκε στα 250 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο Κορέα έπεσε πάνω του με 200 χιλιόμετρα.

Οι κάμερες αμέσως διέκοψαν την μετάδοση, χωρίς να δείξουν ριπλέι, έπεσε αμέσως κόκκινη σημαία και τα υπόλοιπα μονοθέσια μπήκαν στα πιτς. Άμεσα μπήκαν στην πίστα ασθενοφόρο και ιατρικό προσωπικό για να βοηθήσει τους τραυματίες, με τον Χιμπέρτ και τον Κορέα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο και τον Σάτο να μην τραυματίζεται. Λίγη ώρα μετά, ο Χιμπέρτ κατέληξε, ενώ ο Κορέα παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

Ο Χιμπέρτ κατάφερε φέτος να μπει στην F2, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του 12 ετών. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε παγκόσμιο σοκ στους λάτρεις και μη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η στιγμή του τραγικού συμβάντος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ