Ασταμάτητος ο Λεκλέρκ: Poleman και στη Σιγκαπούρη! (pic)

Ασταμάτητος ο Λεκλέρκ: Poleman και στη Σιγκαπούρη! (pic)

Ο Μονεγάσκος κυριάρχησε και στην Σιγκαπούρη και κατέκτησε την τρίτη σερί pole position, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χάμιλτον και στην τρίτη τον Φέτελ.

Εφαγαν τη… σκόνη του και είπαν και «ευχαριστώ»! Ο Σαρλ Λεκλέρκ πραγματοποίησε τον τέλειο γύρο και κατέκτησε δια περιπάτου την Pole Position στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ο πιλότος της Ferrari γύρισε την πίστα σε 1:36:217 και κατέκτησε την τρίτη σερί pole position, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της ιταλικής ομάδας, μετά τις back-to-back νίκες του σε Σπα και Μόντσα, κυριάρχησε απόλυτα και στη Σιγκαπούρη, κάνοντας τους ανθρώπους της Ferrari να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και τον Λιουίς Χάμιλτον να… αγχώνεται.

Ο Βρετανός της Mercedes έκανε στο… νήμα τον δεύτερο ταχύτερο γύρο (1:36.408) και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη τον Σεμπάστιαν Φέτελ (1:36.437). Στην τέταρτη βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν και στην πέμπτη ο Βάλτερι Μπότας. Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Άλμπον, Σάινθ, Ρικιάρντο, Χούλκενμπεργκ και Νόρις.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ