Νικητής ο Φερστάπεν στην Βραζιλία, τραγωδία η Φεράρι (pics)

Νικητής ο Φερστάπεν στην Βραζιλία, τραγωδία η Φεράρι (pics)

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την καρό σημαία στο Grand Prix της Βραζιλίας με τους Γκασλί και Χάμιλτον να ακολουθούν. Δράμα στην Φεράρι με τους Λεκλέρκ και Φέτελ να συγκρούονται μεταξύ τους και να εγκαταλείπουν.

Τι κι αν τα πάντα έχουν κριθεί με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και την Μερσέντες πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές!

Ο αγώνας στην Βραζιλία, ο προτελευταίος της χρονιάς ήταν άκρως συναρπαστικός με προσπεράσεις, ατυχήματα και πολύ σασπένς. Νικητής αναδείχτηκε ο Μαξ Φερστάπεν με τον Πιέρ Γκασλί να έρχεται δεύτερος και τον Λιούις Χάμιλτον στην τρίτη θέση.

Την παράσταση πάντως έκλεψε για ακόμη φορά, για αρνητικό λόγο, η Φεράρι με τους δύο οδηγούς της να χτυπούν μεταξύ τους και να εγκαταλείπουν τον αγώνα λίγο πριν το φινάλε. Εκείνη την στιγμή ο Λεκλέρκ ήταν στην τέταρτη θέση κι ο Φέτελ στην πέμπτη με τον Γερμανό να επιχειρεί προσπέραση αλλά ακούμπησε πάνω στον ομόσταβλό του με αποτέλεσμα να φύγουν κι οι δύο εκτός.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Σάινθ και στην πέμπτυη ο Ράικονεν ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Τζιοβανίζι, Ρικιάρντο, Νόρις, Πέρεζ και Κβίατ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ