Φερστάπεν: «Οι αγωνοδίκες είναι σαν τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο»

Φερστάπεν: «Οι αγωνοδίκες είναι σαν τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο»

Με τους διαιτητές ποδοσφαίρου παρομοίασε τους αγωνοδίκες ο Ολλανδός πιλότος, τονίζοντας πως οι δυο πλευρές μοιράζονται πολλά κοινά μεταξύ τους.

«Δεν είναι κάθε αγωνοδίκης ο ίδιος. Άλλος μπορεί να είναι πολύ αυστηρός, άλλος περισσότερο ελαστικός» ήταν τα λόγια του Μαξ Φερστάπεν, όταν κλήθηκε να εξηγήσει τις διαφορετικές αποφάσεις που παίρνουν πολλές φορές οι αγωνοδίκες για παρόμοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο Ολλανδός προχώρησε το θέμα ένα βήμα παραπέρα και παρομοίασε τους αγωνοδίκες με τους διαιτητές ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας πως οι δυο πλευρές μοιράζονται πολλά κοινά μεταξύ τους.

«Το ίδιο συμβαίνει και με τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο, έτσι δεν είναι; Έχεις διαφορετικούς διαιτητές, κάποιοι δίνουν την κίτρινη κάρτα ευκολότερα από άλλους. Κάπως έτσι πάει. Εννοείται ότι υπάρχουν κανόνες. Αλλά οι αγωνοδίκες έχουν λόγο στο τι θα εφαρμόσουν, ανάλογα με την περίσταση.

Όταν παίζεις Champions League ή παίζεις ένα παιχνίδι στην Premier League, ο διαιτητής μπορεί να είναι διαφορετικός. Μερικές φορές δεν ξεφεύγεις απλώς με μια κίτρινη κάρτα και πρέπει να σου δώσει την κόκκινη. Αναρωτιέσαι, τι συμβαίνει; Έτσι ακριβώς είναι και τα πράγματα στη Formula 1» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ