Οι οδηγοί της McLaren αντιμετωπίζουν σοβαρές ποινές

Οι οδηγοί της McLaren αντιμετωπίζουν σοβαρές ποινές

Οι οδηγοί της McLaren, Φερνάντο Αλόνσο και Στόφιλ Βαντόρν αναμένεται να ξεκινήσουν το γκραν πρι του Μεξικό από την πίσω σειρά, αφού τους επιβλήθηκε αυστηρή ποινή λόγω αλλαγής κινητήρων.

«Δυστυχώς πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξουμε και πάλι τον κινητήρα», δήλωσε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο.

«Θα ξεκινήσουμε στο πίσω μέρος του γκριντ. Έτσι κι αλλιώς δεν θα προτιμήσουμε να ρισκάρουμε και δύσκολα θα είμαστε ανταγωνιστικοί στον συγκεκριμένο αγώνα».

«Είναι καλύτερα να δεχτούμε την ποινή στο γκραν πρι του Μεξικό που δεν θα είμαστε έτοιμοι, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Βραζιλία και στο Αμπού Ντάμπι με τον καινούργιο κινητήρα πλέον», πρόσθεσε ο Ισπανός οδηγός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΜacLaren είναι ένατη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, 20 βαθμούς από την όγδοη θέση με τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η σεζόν για την MacLaren είχε πολλά προβλήματα με τους κινητήρες Honda και για αυτό από τη νέα χρονιά, άλλαξαν προμηθευτή και θα έχουν κινητήρες Renault.

Ο Βαντόρν μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Λαμβάνουμε κάποιες κυρώσεις για το περασμένο Σαββατοκύριακο, επειδή γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο γκραν πρι για εμάς. Νομίζω ότι για μένα θα είναι το πλήρες πακέτο, δηλαδή 35 θέσεις. Για να είμαι ειλικρινής, ξέρω πώς να αντιμετωπίζω αυτές τις καταστάσεις τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ