Συμφωνία για δύο διαδοχικούς αγώνες στο Σίλβερστοουν

Συμφωνία για δύο διαδοχικούς αγώνες στο Σίλβερστοουν

Οι υπεύθυνοι της πίστας του Σίλβερστοουν ήρθαν σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Formula 1, προκειμένου το φημισμένο σιρκουί να φιλοξενήσει Grand Prix σε διαδοχικά Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου, ενώ, όπως αναφέρει το «Sky Sports», το σχετικό συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμη, ωστόσο αυτό αναμένεται σύντομα.

Το Σίλβερστοουν είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι κάθε γκραν πρι, το οποίο θα φιλοξενήσει, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και πως οι αγώνες θα υπόκεινται σε έγκριση από την κυβέρνηση και όλες τις απαιτούμενες συνθήκες ασφαλείας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε μια κατ’ αρχήν συμφωνία να φιλοξενήσουμε όχι έναν, αλλά δύο αγώνες Formula 1 στο Σίλβερστοουν αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε στο «Sky Sports» ο διευθύνων σύμβουλος της πίστας, Στούαρτ Πρινγκλ, και συνέχισε: «Είναι σπουδαία νέα για το Σίλβερστοουν, είναι σπουδαία νέα για το πρωτάθλημα. Φυσικά αυτό υπόκειται αποκλειστικά στην έγκρισή του από την κυβέρνηση και στην κατάσταση σε εθνικό επίπεδο που να επιτρέπει τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων χωρίς θεατές. Είναι πολύ σημαντικό να καταστήσω ξεκάθαρη αυτή την προειδοποίηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Formula 1 σχεδιάζουν να αρχίσει η σεζόν με δύο «κολλητά» GP στην Αυστρία και την πίστα Red Bull Ring στις 5 και 12 Ιουλίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πίστες θα έχουν φιλοξενήσει δύο αγώνες στην ίδια σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ