Νέο χειρουργείο για τον Σουμάχερ

Νέο χειρουργείο για τον Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αναμένεται να νέο χειρουργείο βλαστοκυττάρων προκειμένου να επαναλειτουργήσει (στον βαθμό του δυνατού) το νευρικό του σύστημα.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα μετά το ατύχημα που είχε πριν από περίπου έξι χρόνια. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν έχει εμφανιστεί δημόσια όλα αυτά τα χρόνια, με τον στενό οικογενειακό του κύκλο να είναι ο μοναδικός που γνωρίζει σε τι ακριβώς κατάσταση βρίσκεται.

Οι γιατροί συνεχίζουν πάντως τις προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής του, με γαλλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Μίκαελ Σουμάχερ θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση τις προσεχείς ημέρες.

Συγκεκριμένα, η «Dauphine» κατέγραψε την ειλημμένη απόφαση για νέο χειρουργείο βλαστοκυττάρων προκειμένου να επαναλειτουργήσει (στον βαθμό του δυνατού) το νευρικό του σύστημα.

Ο Νίκολα Ατσιάρι, εκ των θεραπόντων ιατρών του Μίκαελ Σουμάχερ, έχει δηλώσει πως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υποφέρει -εκτός όλων των άλλων- από οστεοπόρωση και μυϊκή ατροφία όλα αυτά τα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ