Μπότας: «Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο μου»

Μπότας: «Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο μου»

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 πλησιάζει, με τον Βάλτερι Μπότας να κάνει δηλώσεις για τη νέα χρονιά.

Στις 3 Ιουλίου επιστρέφει η Formula 1, με τις ομάδες και τους πιλοτους να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο τουρνουά. Ο Βάλτερι Μπότας μίλησε για τη νέα, ενδιαφέρουσα σεζόν, με τον οδηγό της Mercedes να έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες τόσο τις δικές του, όσο και της ομάδας του.

«Περιορίζοντας κάθε λάθος και μεγαλώνοντας τη σημασία κάθε αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, αποκτάς το κλειδί. Κάθε λάθος θα στοιχίζει πολύ ακριβά στο φετινό πρωτάθλημα, πολύ περισσότερο από ότι θα υπολόγιζες σε μια φυσιολογική σεζόν των είκοσι αγώνων. Η συνέπεια θα είναι πολύ σημαντική, δεν θα πρέπει να υπερβάλλουμε και θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τις ικανότητές μας, αλλά και τις ικανότητες της ομάδας μας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν μπροστά μας.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό από τους οκτώ αγώνες και μετά, για το τι θα γίνει και το πως θα διαμορφωθεί το καλεντάρι, οπότε πρέπει να το πιάσουμε βδομάδα σε βδομάδα, μήνα σε μήνα και να δούμε τι θα γίνει. Προσωπικά έχω έναν στόχο στο μυαλό μου και είναι μόνο αυτός, αποσύρω όλες τις υπόλοιπες σκέψεις μου. Αν καταφέρω να ακολουθήσω το στόχο, που είναι στόχος απόδοσης και η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σωστά με το αυτοκίνητο, δεν θα υπάρχει και καμία ανησυχία σχετική με την ανανέωση του συμβολαίου μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ