Γενηδουνιάς: «Να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Champions League με καλές εμφανίσεις»

Γενηδουνιάς: «Να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Champions League με καλές εμφανίσεις»

Μετά την ισοπαλία και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (11-11) ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε ότι το ζητούμενο είναι ένα καλό φινάλε στον προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε μετά την ισοπαλία και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (11-11) και τόνισε πως το ζητούμενο είναι ένα καλό φινάλε στον προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος σε αυτούς τους τρεις αγώνες. Να πάρουμε το λιγότερο ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Σήμερα τα καταφέραμε και θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, το οποίο δείξαμε στη μισή διάρκεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο.

Παρ’ όλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε, αύριο και μεθαύριο έχουμε δυο καλούς αγώνες και δυνατά τεστ γιατί από τον άλλο μήνα έχουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος και το κύπελλο. Θέλουμε με καλές εμφανίσεις να τελειώσουμε τον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στις εγχώριες διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ