Βλάχος – «Είχαμε άγχος, όμως στην πορεία τα καταφέραμε»

Βλάχος – «Είχαμε άγχος, όμως στην πορεία τα καταφέραμε»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ραντνίτσκι, τονίζοντας πως παρά το άγχος τους, οι παίκτες του κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με σκορ 11-7 επί της Ραντνίτσκι και οδεύει ολοταχώς για το Final 8 του LEN Champions League, αποφεύγοντας, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο, την παγίδα του πρώτου αγώνα μετά τις γιορτές.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του είχαν άγχος, όμως κατάφεραν να επιβάλλουν τελικά τον ρυθμό τους και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Σίγουρα, οι διακοπές και οι γιορτές σε αποσυντονίζουν όλες αυτές τις ημέρες, χάνεις το ρυθμό σου, κάτι που ισχύει για κάθε ομάδα. Για εμάς, που παίζαμε στην έδρα μας και θεωρούμασταν και το φαβορί, ήταν ένας άγχος, όμως στην πορεία τα καταφέραμε, επιβάλλαμε το ρυθμό μας.

Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς, η Ραντνίτσκι ήρθε εδώ με αυτοπεποίθηση, λόγω του ότι πριν από μία εβδομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας κόντρα στην πανίσχυρη Νόβι Μπέογκραντ. Δεν είχαν να χάσουν κάτι, είναι νεανική ομάδα με ταλέντο και έχει βελτιωθεί πολύ, νομίζω είναι δύσκολο αντίπαλος για όλους.

Παίζουμε σε μερικές ημέρες εκεί, θέλουμε να επαναλάβουμε το σημερινό αποτέλεσμα και, σιγά-σιγά, όλοι οι παίκτες μας να συνέλθουν, να έρθουν στην κατάσταση που πρέπει, να προπονηθούν, γιατί είχαμε πολλές απουσίες αυτόν τον καιρό, μόνο σήμερα ήμασταν πλήρεις. Βρήκαμε, όμως, τις λύσεις αναλογικά με τις απουσίες που είχαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ