Ολυμπιακός – Μπρέσια 5-8: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα (vid)

Ολυμπιακός – Μπρέσια 5-8: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα (vid)

Ο πολύ κακός επιθετικά για ένα ημίχρονο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα γνωρίζοντας την ήττα με 5-8 από την Μπρέσια στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρώτου ομίλου του Len Champions League.

Πληρώνοντας το κακό του ξεκίνημα ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπρέσια με 5-8 στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Len Champions League.

Πολύ κακοί επιθετικά οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφερε να σκοράρουν, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Συγκινητικός Φιλίποβιτς ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα και ήταν αυτός που πήρε από το χεράκι τον Ολυμπιακό στην αντεπίθεση του τέταρτου οκταλέπτου.

Στην δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός πλέον με 16 βαθμούς, στην πρώτη η Μπρέσια που ξέφυγε στους 23.

Η Μπρέσια κατάφερε να προηγηθεί με το καλημέρα της αναμέτρησης με τον Πρεσούτι να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 0-1 στα 7.45. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο δεν είχαν με το μέρος τους την τύχη, μιας και Φουντούλης(2) και ο Φιλίποβιτς σημάδεψαν το δοκάρι. 

Οι Ιταλοί βγάζοντας καλές άμυνες και βγαίνοντας στην αντεπίθεση βρήκαν και δεύτερο τέρμα στην λήξη του πρώτου οκταλέπτου με τον Πρεσούτι να κάνει το 0-2 στα 1.30 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γενηδούνια στα 5.19 ωστόσο το τέρμα του δεν μέτρησε. Ο Λάζιτς έκανε πιο δύσκολη την συνέχεια για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κάνοντας το 0-3 στα 3.45. 

Η Μπρέσια συνέχισε να παίζει πολύ έξυπνα και πέτυχε γκολ στην πρώτη της επίθεση στο γ’ οκτάλεπτο με τον Λουόνγκο να κάνει το 0-4 στα 7:33. Ο Ολυμπιακός βρήκε το πρώτο του γκολ στο σημερινό παιχνίδι με τον Δερβίση, στα 6:07, να κάνει το 1-4 με ένα πολύ δυνατό σουτ και να νικάει για πρώτη φορά τον Τεσάνοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν νευρικοί στις επιθέσεις και έχαναν συνεχόμενες επιθέσεις, με τα νεύρα να τους κυριεύουν. Ο Λουόνγκο και πάλι σκόραρε για την Μπρέσια, κάνοντας το 1-5 στα 3:07, με ένα ωραίο σκαστό σουτ, νικώντας τον Μπίγιατς.

Ο Ολυμπιακός, συνέχισε να αστοχεί στην επίθεση, με τον Τεσάνοβιτς να είναι σε καταπληκτικό βράδυ και να αποκρούει τα… πάντα. Οι Ιταλοί το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 1-6 με τον Αλεσιάνι στα 0:33, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός, με την πλάτη, στον τοίχο, κατάφερε να κάνει το 2-6 με γκολ του Φιλίποβιτς στα 0:15, μειώνοντας στα τέσσερα γκολ την διαφορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αντεπίθεση τους στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο με ηγέτη τον Φιλίποβιτς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου. Ο Σέρβος έκανε το 3-6 με τον ίδιο να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα για το 4-6, ωστόσο αντέδρασαν και κόντρα στην ροή του αγώνα έκαναν το 4-7 με τον  Λουόνγκο στα 5:28, παίρνοντας πάλι προβάδισμα τριών γκολ.

Ο Λάζιτς έκανε το 4-8 στα 3:27, μετά από μια λανθασμένη αποβολή των διαιτητών εις βάρος των «ερυθρόλευκων», η οποία ανανέωσε την επίθεση των Ιταλών, οι οποίοι σκόραραν. Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στην αμέσως επόμενη επίθεση και έκανε το 5-8 με γκολ του Γενηδουνιά στα 3:04 με ένα πολύ μακρινό σουτ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 2-3, 3-2

Περισσότερα σε λίγο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ