«Σφράγισε» τη δεύτερη θέση η Βουλιαγμένη

«Σφράγισε» τη δεύτερη θέση η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη νίκησε με 14-9 τον Πανιώνιο εντός έδρας και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 14-9 του Πανιωνίου στον Λαιμό, για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών και «σφράγισε» τη δεύτερη θέση, με 45 βαθμούς, στο πρώτο γκρουπ, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο ΝΟΒ πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους «κυανέρυθρους» πριν από τρεις αγωνιστικές. Χάρη στην εξαιρετική άμυνα, οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν εξουδετέρωσαν τα επιθετικά ατού της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Με τον Καλογερόπουλο να σημειώνει τα 6 από τα 14 γκολ, η Βουλιαγμένη ήταν κυρίαρχη, όπως φαίνεται και από το 7-1, με το οποίο προηγήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα δύο γκολ, αλλά στο φινάλε οι γηπεδούχοι αύξησαν και πάλι τη διαφορά.

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-5, 6-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 6, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστα Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 1, Νταλάπας 1, Καλαϊζτής, Μουρατίδης, Παπάκος, Μποσκόφ 2, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ