Ουγγαρία – Ελλάδα 10-7: Τέταρτη θέση για την Εθνική νέων στο ευρωπαϊκό

Ουγγαρία – Ελλάδα 10-7: Τέταρτη θέση για την Εθνική νέων στο ευρωπαϊκό

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών το πάλεψε και στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, αλλά ηττήθηκε με 10-7 από την Ουγγαρία και πήρε την 4η θέση στη διοργάνωση.

Εκτός βάθρου έμεινε η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 10-7 από την Ουγγαρία στον «μικρό τελικό» της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας την εξαιρετική εμφάνιση της στην τέταρτη θέση.

Η δυνατή άμυνα των Μαγυάρων στο δεύτερο μισό αποδείχθηκε αδιαπέραστο εμπόδιο για τη «γαλανόλευκη», η οποία μετά την υπερπροσπάθεια του ημιχρόνου (5-5) έχασε τον επιθετικό προσανατολισμό της. Ωστόσο, η συνολική εμφάνισή της Εθνικής στο τουρνουά, όχι μόνο κρίνεται εξαιρετική, αλλά τα νέα παιδιά που την αποτελούν γέμισαν τους πάντες με υποσχέσεις για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Μία εβδομάδα πριν το Σούπερ Καπ: Τι έδειξαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (Vids)

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 3-1, 2-1

Ουγγαρία: Ντάνκα, Τατράι 1, Μόλναρ 1, Λάκατος, Σζαλάι 2, Πέτο, Μέσζαρος 1, Έκλερ, Κλαρ, Βιγκβάρι 2, Βίσμεκ 2, Βάργκα 1, Κόβατς.

Ελλάδα: Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης 1, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 1, Μπιτσάκος Ανδ., Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ