Υδραϊκός – Ορτίτζια 10-22: Πρεμιέρα με το αριστερό

Υδραϊκός – Ορτίτζια 10-22: Πρεμιέρα με το αριστερό

Ο Υδραϊκός ηττήθηκε με 22-10 από την οικοδέσποινα του 2ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών Ορτίτζια.

«Βαριά», πλην αναμενόμενη, ήττα με 22-10 από την οικοδέσποινα Ορτίτζια γνώρισε ο Υδραϊκός, στο εναρκτήριο παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, ο οποίος φιλοξενείται στις Συρακούσες.

Η νεανική και άπειρη ομάδα του Νίκου Καραμάνη προσπάθησε να ακολουθήσει τους Ιταλούς, οι οποίοι όμως επέβαλαν την ανωτερότητά τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τεράστιες εκπλήξεις Μίτσελ στο Μπακού! (pics)

Ντεμπούτο με το σκουφάκι του συλλόγου της Υδρας έκαναν οι Ιάπωνες Τόι Σουζούκι και Μιτσούρου Τακάτα, που σημείωσαν δύο και τρία τέρματα αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο διεθνής Ιταλός Φραντσέσκο Κοντέμι με πέντε γκολ.

Να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση σχεδόν μίας ώρας, λόγω κακών καιρικών συνθηκών (το κολυμβητήριο στις Συρακούσες είναι ανοιχτό).

Αύριο Παρασκευή (14/10), στις 12 το μεσημέρι, ο Υδραϊκός θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι του, με αντίπαλο τη γαλλική Πεϊ Ντ΄ Ε.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Υδραϊκό): 2-3, 4-7, 1-6, 3-6

Η σύνθεση του Υδραϊκού: Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 2, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Τακάτα 3, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ