Υποθήκη για πρόκριση ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 15-2 την Πρίμορατς

Υποθήκη για πρόκριση ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 15-2 την Πρίμορατς

«Καταιγίδα» ο ΝΟ Βουλιαγμένης, νίκησε 15-2 την γηπεδούχο Πρίμορατς, πέτυχε την πρώτη του νίκη στον Γ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο), και πλέον αύριο (16/10) θα κριθεί η πορεία του στην Ευρώπη.

Σα… σε προπόνηση η Βουλιαγμένη «έπνιξε» με 15-2 την Πρίμορατς στο Κότορ του Μαυροβουνίου και με την πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο του Β’ προκριματικού γύρου του Champions League Λιγκ, διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τα πάντα, πλέον, θα κριθούν την Κυριακή (16/10), με το ΝΟΒ να παίζει στις 10 το πρωί με τη γαλλική, Τουρκουά (η Πρίμορατς θ΄ αντιμετωπίσει την Όρβοζι) και σε περίπτωση νίκης θα πάρει την πρόκριση, καθώς οι πρώτες και δεύτερες ομάδες από κάθε γκρουπ θα παίξουν σε προκριματικούς play-off.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δοκιμή για Μπα, ο Άβιλα και η έκπληξη στον άσο

Οκτάλεπτα: 6-2, 4-0, 4-0, 1-0

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Πρίμορατς: Κράλι, Ντράσκοβιτς, Κρεπούλια, Γκόπσεβιτς, Μάσιτς, Βουκάσοβιτς, Παούνοβιτς, Γκαρντάσεβιτς, Στανόγεβιτς 2, Σέκαριτς, Μρίσιτς, Μπάστριτσα, Ισλάιμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ