Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Μλάντοστ (9-11)

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Μλάντοστ (9-11)

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στον δεύτερο Προκριματικό Όμιλο του LEN Euro Cup καθώς ο Δικέφαλος επικράτησε στο Ζάγκρεμπ της οικοδέσποινας Mladost με 11-9.

Τη σπουδαιότερη νίκη της ευρωπαϊκής ιστορίας της πέτυχε απόψε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Ζάγκρεμπ 11-9 της οικοδέσποινας Μλάντοστ.

Στο πρώτο παιχνίδι τους για τον 4ο όμιλο της Β’ προκριματικής φάσης του Euro Cup (είχαν ρεπό στη χθεσινή πρεμιέρα), οι Θεσσαλονικείς ανέτρεψαν τα προγνωστικά, νίκησαν την ιστορική κροατική ομάδα (επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης) και πλέον δικαιούνται να ονειρεύονται μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στους «16».

Διαβάστε επίσης: Οι 38 μέρες που «εμφάνισαν» ξανά τον Ολυμπιακό…

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου πάλεψαν από το ξεκίνημα, αλλά προς στιγμήν φάνηκε να «λυγίζουν» από τις πολλές αποβολές και την αποτελεσματικότητα της Μλάντοστ στον παίκτη παραπάνω, ενώ είδαν τον βασικό τους φουνταριστό, Χάρη Χαραλαμπόπουλο, να αποβάλλεται με αντικατάσταση.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν 8-5 στις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά ο ΠΑΟΚ εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του και, με κορυφαίο τον Γιάννη Κεχαλάρη, έκανε σερί 5-0 και πέρασε μπροστά 10-8, περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη. Ο βετεράνος Μάρκο Ελεζ διέκοψε το «ασπρόμαυρο» σερί, αλλά ο 20χρονος Κεχαλάρης με το πέμπτο προσωπικό του τέρμα «σφράγισε» τον θρίαμβο.

Το αυριανό πρόγραμμα στο Ζάγκρεμπ περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική. Στις 12 το μεσημέρι ο Δικέφαλος του βορρά θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Χόνβεντ και στις 7 μ.μ. την ισπανική Μεντιτεράνι.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη τη Μλάντοστ): 1-1, 6-4, 1-3, 1-3

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 5, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Πολ. Προσινικλής 1, Κούπμαν, Κουγιουνής, Αλειφτήρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ