Ολυμπιακός – Υδραϊκός 8-2: «Τρία στα τρία» για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 8-2: «Τρία στα τρία» για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη του πορεία στην Α1 πόλο ανδρών αφού επικράτησε και του Υδραϊκού με 8-2.

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 8-2 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική της Α1 και έκαναν το «τρία στα τρία».

Μετά τις νίκες στις πρώτες δύο «στροφές» του πρωταθλήματος, κόντρα σε Πανιώνιο (3-14 στη Νέα Σμύρνη) και ΝΟ Χίου (19-5 στο Παπαστράτειο), ο Θρύλος πέρασε αλώβητος και από την έδρα του Υδραϊκού, παίζοντας εξαιρετική άμυνα.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα καλύτεροι από πέρσι: Το δίδυμο που προκαλεί… τρόμο σε όλη την Ευρώπη! (pics+vids)

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το σκορ ήταν χαμηλό, με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να είναι μπροστά (0-1). Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανέβασαν… στροφές στη δεύτερη περίοδο και «έκλεισαν» το ημίχρονο με προβάδισμα 5-0 κόντρα στον Υδραϊκό. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Θρύλος δέχθηκε το πρώτο του τέρμα, ενώ στην τέταρτη περίοδο, με επιμέρους σκορ 2-1, «καθάρισε» το «διπλό».

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-4, 1-1, 1-2

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Παπαβασιλείου, Ζώρζος, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Τακάτα, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης, Μουρατίδης, Δαλαμπέκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου, Γραμματικός 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Είναι ένα ματς που πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα, διότι στην επίθεση δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε. Κάναμε αρκετές λάθος πάσες, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως η άμυνα μας ήταν καλή. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, αυτό μας κράτησε μπροστά στο παιχνίδι, σε μια ανοιχτή πισίνα. Πιστεύω στους παίκτες μου, θα λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεση στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ