Δεν άντεξε η αποδεκατισμένη Βουλιαγμένη απέναντι στη Ρόμα (12-7)

Δεν άντεξε η αποδεκατισμένη Βουλιαγμένη απέναντι στη Ρόμα (12-7)

Με σοβαρές απουσίες στη σύνθεσή του ο ΝΟ Βουλιαγμένης, έχασε 12-7 από τη γηπεδούχο Ρόμα στην πρεμιέρα των αγώνων του (Δ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Φυσιολογική ήττα με 12-7 γνώρισε η Βουλιαγμένη από την οικοδέσποινα Ρόμα, στο πρώτο παιχνίδι της για τον 4ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών στην υδατοσφαίριση.

«Χτυπημένος» από τον κορωνοϊό, ο ΝΟΒ παρατάχθηκε χωρίς τις Τανκέεβα, Ράιτ, Γιαννοπούλου, Ειρήνη Πάτρα, καθώς και την τραυματία Μαρία Πάτρα (τελευταία στιγμή εντάχθηκε στην αποστολή η Εϊμι Ριτζ) και ήταν αναμενόμενο να μην καταφέρει να προβάλει αντίσταση στην πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Κροατία – Βραζιλία 1-1, 4-2 πεν.: Το «θαύμα» της Κροατίας συνεχίζεται, σπίτι της η «Σελεσάο»

Η Βουλιαγμένη αρχικά αιφνιδίασε τις Ιταλίδες, προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ της Ελενας Ελληνιάδη και κράτησε το προβάδισμα ως τα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου (4-2). Σταδιακά, όμως, η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων έγινε εμφανής (η Κική Λιόση είχε στη διάθεσή της 12 πολίστριες, εκ των οποίων οι επτά κάτω των 20 ετών) και η Ρόμα με ένα σερί 4-0 πήρε τα ηνία του ματς και σταδιακά αύξησε τη διαφορά, φτάνοντας ακόμη και στο +6 (12-6).

Αύριο Σάββατο (10/12, 20:00), ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που νωρίτερα επικράτησε πολύ δύσκολα της ολλανδικής Ντε Τσάαν με 16-15.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 5-2, 3-1

Ρόμα: Ιχελμπέργκερ, Πάπι, Γκαλάρντι 1, Καρόσι, Τζιουστίνι 1, Ρανάλι, Πικόζι 4, Ταμπάνι, Ναρντίνι 2, Ντι Κλαούντιο 1, Κοτσιέρε 1, Αντριους 2, Γκαλμπάνι.

Βουλιαγμένη: Σακάλογλου, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 3, Κρασσά, Ριτζ, Μαρκατσέλη, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 2, Κοτσιώνη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ